sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

LINNUT LAULAA


Tänään alkoi kevät, sillä lämpötila oli plussan puolella ja illan tullen auringonlaskiessa kuulin mustarastaan laulun ensimmäistä kertaa tänä keväänä.Mustarastas on lempilintuni ainoastaan siksi, että sen laulu on huumaavaa kevätillassa. 

Tähän päivään mahtuu sellaisia mielen näkyjä, että voi vaan olla onnellinen ja iloinen kaikesta.

Näky 1. Se kun lapsi keskittyy johonkin niin että aika ja paikka katoaa. On vain tehtävä mikä on meneillään ja se vie koko pienen ihmisen mennessään. (Viittaan vihreään maaliin...)

Näky 2. Olen itse tekemättä aamusiistiytymistä, tiedän että joku voi tulla virpomaan, kainalossani on joku pelkässä vaipassaan ja toisella on ainoastaan paita,sukka ja kalsarit. Pihaan kaartaa auto.

Näky 3. Autoni etupenkillä istuu todella vajaan metrin mittainen kissa, jolla on suu täynnä vihreää kuulaa ja viiksikarvat sokerissa.

Näky 4. Luistelemme peilikirkkaalla jäällä, yläpuolella sinistäkin sinisempi taivas. Horisontista kaartaa kaksi lentokonetta ja tekevät muutamat temput päidemme yläpuolella.

Näky 5. Seison pihassa, seuraan lentokoneen jättämää jälkeä siniselle iltataivaalle. Tunnen ikävää.Saan kutsun leikkimökkiin kahville.

Näky 6. Joku nukkuu vatsani päällä nalle kainalossa.Siirrän tuhisemaan viereeni. Karkaan vielä alakertaan.


Isomman H.n sanoin: - Kuuntele veli, linnut laulaa!



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti