keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

ÄITI,OOT IHANA NAHKA!






Tämä elomme on välillä sen sortin haipakkaa, että kun illalla päänsä saa tyynyyn,niin menee vielä hetki kun täytyy kelata, että mitäs sitä tänään taas tapahtuikaan. Välillä epäilen suuresti, ettei missään muualla voi olla sellaista kuin meillä. Aina kun sanotaan, että et ole ongelmasi kanssa yksin. Tosin mulla ei ole ongelmaa tämän elon suhteen,mutta joku voisi jo ajatella, että jokin kasvatuskoulu olisi ihan tarpeen.

Mainitakseni muutamia sattumuksia;

Levitämme ulos aurinkoon viltin ja dinosaurukset majoittuvat siihen lähistölle. Äiti puhuu pitkää puhelua ja aikoo hetken päästä kellahtaa samaiselle viltille, mutta jo astuessaan toteaa sen olevan litimärkä. Dinosaurusten uima-allas on tyhjä...

Passitan Hoot iltarauhoittumiselle lukemaan kirjoja omaan huoneeseen. Hetkisen kuluttua on rauhallista ja hetkisen kuluttua joku ilmoittaa että NYT ON KAIKKI KIRJAT LUETTU! (tarkoittaa, että kaikki kirjahyllyn kirjat ja lehdet on levitetty lattialle)

Taannoinen myrsky levitti tuhkaa kiukaasta saunan lattialle. Ajattelin siivota sen pikaisesti kun kukaan ei huomannut minun hiipivän pesutiloihin. Pesen tohkeissani lattiaa kunnes kuulen selkäni takaa; äiti. Käännyn ja näen pienet nokivesiset jalanjäljet, jotka pakenevat minua valonnopeudella kohti olohuoneen valkeaa mattoa.

Viimeiseen kuvaan on hyvä päättää. Iltapalaa pipo päässä, kieltäytyen käyttämästä pilliä pillimehussa. Huomataan isi ikkunan takana leikkaamassa ruohoa ja ollaan sekunnissa pöydällä vilkuttamassa. Isomman H:n ananasmehulasi kaatuu ja tahmeaa mehua on myöskin seinillä. Luuttuan pöydän alla ananasmehun tippuessa olkapäälleni. -Äiti, me ollaan kiitti. Ollaan ihan puhtaita eikä naamaa tarvitse pyyhkiä!Seuraa juoksua.

ps.
Autossa matkalla palauttamaan papan rinkkaa sain palautetta:
- Äiti oot ihana nahka!
- Miten niin nahka?
- Sussa on sitä aika paljon ja kun aina keksit tällaista kivaa ja mukavaa.
(ajoimme autolla ikkunat auki)

1 kommentti:

  1. Ihan normaalia, eikös juu:) t. Kukkahattu täti kaupungista.

    VastaaPoista