sunnuntai 3. helmikuuta 2013

JAKELUKESKUKSESSA

Olimme tänään koko autokuormallisen verran vierailulla jakelukeskuksessa. Olin kuvitellut jakelukeskuksen mielessäni yhdeksi isoksi halliksi, jossa siten ajellaan trukeilla, huleilla ja keräillään tavaraa kuormalavoille näppylähanskat käsissä. Hyllyjen välissä on ahdasta ja työntekijät suihkivat varastohallissa lippalakit ja kuulosuojaimet viuhuen. Näin voi tietenkin jossakin olla, mutta ei tässä kyseisessä keskuksessa.

Kaikkialla oli siistiä ja järjestelmällistä. Tavarat odottelivat kattoon asti ulottuvissa hyllyissään ääniohjattua trukkikuljettajaa. Banaanit, tomaatit, smetanat, jogurtit, maidot ja piimät värjöttelivät viluisessa hallissaan. Meille luvattiin, että tänään kaupasta ostamani kaali on nostettu kahta päivää aikaisemmin Saksan maaseudulla sijaitsevalta kaaliviljelmältä. Siis tuoretta tavaraa.

Esittelykierroksen jälkeen pääsimme nauttimaan tarjoilusta, croisantteja, pullaa, kaurakeksiä, suklaata, karjalanpiirakkaa, hedelmää, kahvia, limsaa, pillimehua ja karkkia. Siinä kun mutustin kinkkutäytteistä erittäin herkullista croisanttia päästin suustani iso H:lle, että miksi meidät on tänne kutsuttu, mikä on tämän tilaisuuden funktio? Samaan aikaan seurasimme trukkishowta, jota juonsi kissa.

No iso H. sen tiesi ja sillä on jokin hieno nimikin. Luodaan positiivista kuvaa ja me valitut olemme se kansa, jonka tulisi tätä ilosanomaa jakaa eteenpäin. Ei tässä mitään, herkut oli hyviä, voitimme arpajaisissa hiomakoneen, lapsemme voitti kollikissojen huutokilpailun, pomppulinnassa sai hyppiä juuri oikean ajan ja kissat vetivät kivan shown. Ja vielä lopuksi tyrkättiin käteen kassi ja huomioliivit, jotta voi pukaista liivit päälle ja levittää kassista löytyvää ilosanomaa.

ps. oman Lidlisi aukioloajat löydät netistä ja etsi puoti, josta löytyy paistopiste ja herkulliset croisantit!Suosittelen lämpimästi.

pps.- Äiti, saanko minäkin tuommoisen Prisman ilmapallon? (häntä vietiin vielä muutama ylimääräinen kierros hyllyjen välissä....)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti